07-07-2023


Vrijdag was het weer zover, het was tijd voor de Sea Fresh Summer BBQ 2023! We hadden per-fect weer. ☀️

Om 18:30 werden we ontvangen in “Ut Haventje” van Urk. De koude drankjes en het vers fruit stonden klaar en de bediening ging rond met waterijsjes. Nadat iedereen langzaam was binnengedruppeld begon Bosmeats met het bakken van heerlijk vlees. Met onder andere kipspiesjes, varkenshaaspuntjes, hamburgers en als kers op de taart een lekker toetje. Dit alles onder het genot van live muziek van Joop & af en toe mocht ons eigen personeel een liedje zingen.

We hebben ook een aantal jubileums gevierd. Bernice en Dorota waren namelijk 5 jaar in dienst bij Sea Fresh en Klaas Jan behoort inmiddels ook bij het interieur! Ze mochten een leuk presentje in ontvangst nemen.

Helaas moesten we vanavond afscheid nemen van onze lieftallige collega Joke Post. Joke is begonnen als productiemedewerker maar was inmiddels al een aantal jaren Afdelingschef. Ze was de vliegende keep van lijn 4&5 en hield altijd alle ballen hoog. Joke, we gaan je enorm missen, maar wensen je heel veel succes met je nieuwe uitdaging bij ANT-Seafood!