Over Sea Fresh

Een stukje geschiedenis

Sea Fresh is een toonaangevend bedrijf op het gebied van import, export en distributie van allerlei soorten verse vis. De missie van Sea Fresh is om constant te blijven groeien waarbij de productiviteit toeneemt maar het werkplezier van de medewerkers centraal blijft staan.

We denken in generaties, met beslissingen maken houden we rekening met het nageslacht.

Onze producten

Sea Fresh heeft een totaalassortiment van verse vis. Alle, maar dan ook álle soorten vis heeft Sea Fresh tot haar beschikking en kan er geleverd worden: van kabeljauw tot aan snoekbaars en van zalm tot kreeft. Het specialisme van Sea Fresh is verse geelvintonijn. Met dit product bedient Sea Fresh indirect een groot deel van de Nederlandse sushimarkt. (ca. 50%)

Wij hebben een eigen fabriek op Sri Lanka om klanten te verzekeren van een kwalitatief hoogwaardig en duurzaam tonijnproduct. Hierdoor weten we precies van welke boten de tonijn komt en wordt het door onze eigen medewerkers verwerkt.

Sea Fresh Retail B.V.

Sea Fresh Retail B.V. richt zich op de retailmarkt, oftewel de supermarkten. Wij zijn onderscheidend in het ontwikkelen en produceren van aansprekende en unieke visconcepten. Dagelijks zijn onze medewerkers bezig om visproducten te maken die je terug kunt vinden in de supermarkt. Van verse naturel producten tot BBQ en grillproducten.

Sea Fresh B.V.

Sea Fresh B.V. richt zich voornamelijk op de groothandels. Alle, maar dan ook álle soorten vis heeft Sea Fresh B.V. tot haar beschikking en kan er geleverd worden: van kabeljauw tot aan snoekbaars en van zalm tot kreeft. De producten worden verwerkt en vervolgens verpakt door onze eigen medewerkers.

Certificaten

Kernwaarden

We zijn een familiebedrijf met een sterke identiteit, die zich het beste laat beschrijven met onze kernwaarden; Teamwork, Commitment, Fit & Fun.

Sea Fresh Fun

Er wordt keihard gewerkt bij Sea Fresh, maar gelukkig wordt er ook veel plezier gemaakt! We kijken uit naar onze team-uitjes, gooien bij lekker weer de bbq aan en ook leuk; een verassing op je verjaardag of een verkoelend ijsje op een zomerse dag.

Commitment

Samen vieren we hoogtepunten, maar zijn we er ook voor je als er tegenslagen zijn. We kijken naar elkaar om, want dat is wat Sea Fresh doet.

Sea Fresh Fit

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers goed in hun vel zitten, gezond leven en dat iedereen een goede balans heeft tussen werk en privé. Daarom stimuleren we een gezonde levenstijl bij onze medewerkers.

Teamwork

Werken bij Sea Fresh doen we samen. We houden van aanpakkers en mensen met hart voor het bedrijf. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat jij je ‘part of the team’ voelt.

Ons team

We hebben een open cultuur waar veel ruimte is voor eigen inbreng en inzichten.  

Werken bij Sea Fresh betekent een werkweek vol uitdagingen en gezelligheid! Je komt te werken in een hecht en warm team, waar ruimte is voor een gezellig potje ouwehoeren, leuke teamuitjes en spontante verassingen. Door de vele afdelingen binnen onze organisatie kunnen wij jou verschillende mogelijkheden bieden. Wij nemen je graag mee in onze groeiende organisatie en bieden je een plek waar je je loopbaan verder kunt ontwikkelen. Want wanneer jij je ontwikkelt, groeien wij met jou mee!

Instafeed

Volg ons op @seafreshurk