Na bijna 25 jaar wordt het stokje overgedragen!

Op 28 december 2023 hebben broers Jan & Sjoert Ras het spreekwoordelijke stokje overgedragen aan broers Albert & Sjoerd Ras. Na bijna 25 jaar komt hiermee de leiding in handen van de 2e generatie van ons prachtige familiebedrijf!

In 1999 is Sea Fresh BV opgericht door Jan Ras. Niet veel later kwamen broers Klaas en Sjoert Ras aan boord en werd intrek genomen in het huidige pand aan de Stortemelk. In 2010 werd Sea Fresh Retail BV opgericht, waarmee ook de stap naar levering aan supermarkten werd gezet.

In 2016 traden Albert en Sjoerd toe tot de directie, beide zoons van Jan Ras. Sjoerd geeft sindsdien leiding aan de Sea Fresh BV en Albert aan Sea Fresh Retail BV. Niet veel later in 2018 werden ook de aandelen van Klaas overgenomen, die daarmee afscheid nam. Met deze stap komt het bedrijf nu volledig in handen van Albert en Sjoerd. Jan & Sjoert blijven nog wel werkzaam in het bedrijf.

Wij willen de 4 heren feliciteren met deze mijlpaal. Er staat een prachtige familiebedrijf met inmiddels meer dan 200 collega’s, die iedere dag schouder aan schouder staan om onze klanten te voorzien van een onderscheidend en duurzaam visproduct. Op naar een mooie toekomst samen!