21-06-2023

Zwemmen en hardlopen

Woensdag 21 juni was het zover. Het eerste onderdeel van het BKU-toernooi! Dit bestond uit zwemmen en hardlopen.

Onze toppers Sanne, Lydia, Riekelt en Bigboss Jan trapten af met zwemmen. Ze gingen als een speer door het water en zodra Lydia klaar was met het laatste baantje, mochten de hardlopers van start.

Nu was het de taak aan Carolien, Jonathan, Meindert en Cees om te knallen. Gelukkig zijn het ervaren hardlopers dus we hadden er alle vertrouwen in. De eerste helft ging ons goed af, om de laatste paar meters nog meer snelheid te maken tilden de heren Carolien met zich mee. Uiteindelijk kwamen ze met 14 minuten en 30 seconden met elkaar over de finish, wat een tijd hé!


Dankzij deze toppers hebben wij maar liefst de 4e plek gehaald bij de Zwemloop! .


28-06-2023

Volleybal

Woensdag 28 juni was het de beurt aan ons volleybalteam. Na twee keer oefenen met Brouwer Transport was het nu de tijd om te presteren tijdens het officiële toernooi.

In de knock-outs hebben we Korf Vis uitgeschakeld waardoor we door mochten naar de kwartfinale. De spanningen en zenuwen liepen hoog op. Helaas hebben we de kwart finale verloren tegen Seacon maar we zijn nog steeds trots hoe ver we zijn gekomen! Als afsluiting van de avond hebben we met de collega’s nog een borrel gedaan en pizza gegeten op het strand.


06-07-2023

Bungeeroeien

Op dit moment staan we 3e in het klassement, om in de top 3 te blijven moesten wij ons vandaag van onze beste kant laten zien. Voor het Bungeeroeien hebben wij dan ook onze 8 powerhouses ingeschakeld: Johanne, Wilhelmina, Helma, Chris, Sjoerd, Klaas-Jan, Albert en Kamil. Met Captain Jannie aan het roer was dit team ijzersterk!

3..2..1.. daar gingen ze. Ze kwamen maar liefst 22,85 meter ver wat resulteerde in een mooie 3e plek, zou dit genoeg zijn om onze plek in de top 3 te behouden?

JAZEKER! Met trots mogen we jullie vertellen dat we 3e zijn geworden op het BKU toernooi 2023. Er deden dit jaar maar liefst 30 teams mee dus wij zijn zeeer tevreden. Op naar volgend jaar!